Izleti s konjima

20. 3. 2023.

Osjeti sve čari terenskog jahanja na našim nezaboravnim izletima! U ponudi imamo tri poludnevna izleta u trajanju od 5 do 8 sati. Kontakt: Centar “Ritam s konjem”.

Proljetni jahači kamp za napredne jahače

20. 3. 2023.

Napredni si jahač? Znamo što najviše voliš❣️? Provesti ćemo dva dana u sedlu, zabavljati se, pričati o daljinskom jahanju i upoznati predivan dio Zagorja kroz 70 km staze. Broj prijava je ograničen na 6 jahača. Prijave na: Centar “Ritam s konjem”. Video održanog zimskog naprednog kampa:

Proljetnji jahači kamp za početne jahače

20. 3. 2023.

Nema bolje zabave za ljubitelje konja i prirode od cjelodnevnih druženja s konjima🐴🤗. Predstavljamo vam još jedan u nizu kampova za početne jahače. Garantiramo kvalitetno provedeno vrijeme za vaše klince i klinceze🤠🤠🏇🐴💪. Broj prijava je ograničen. Prijave na: Centar “Ritam s konjem”. Video održanog zimskog početnog kampa:

Radionica za volontere i jahače Centra “Ritam s konjem”

20. 3. 2023.

Pozivamo sve volontere i jahače Centra “Ritam s konjem” na radionicu kondicioniranja i lonžiranja konja, 25.03.2023 od 16 do 19 sati. Prijave na: Centar “Ritam s konjem”.

1. KOLO ZAGORSKE ENDURANCE LIGE

15. 3. 2023.

1. KOLO ZAGORSKE ENDURANCE LIGE – Nedjelja 2.04.2023 Pozivamo sve ljubitelje daljinskog jahanja na 1. Kolo zagorske endurance lige. Ukupno će se održati 3 utrke daljinskog jahanja (kroz sezonu) na udaljenosti 20 i 40 km. Zbrojem bodova iz svih utrka dobiti ćemo pobjednika lige. Prvo kolo održava se u Centru …

Valentinovo

08. 2. 2023.

Koliko puta ti je draga iz milja rekla “Konju jedan”? Ti nikako da shvatiš nježne šifre, eto ti prilike😂😂🐴🤠📞. Sve ture su privatne i organičke ponude. Rezervacije na: Centar “Ritam s konjem”.

Županijska endurance liga sezona 2023

31. 1. 2023.

Vrijeme je za razmišljanje o kondicioniranju konja i jahača. Endurance nije samo puko trčanje livadom do iznemoglosti konja već sasvim nešto drugo. Endurance ili daljinsko jahanje ispit je izdržljivosti konja i jahača koji zadanu stazu trebaju odjahati bez prevelikog napora za jahaći par. Na svakoj etapi staze mjeri se puls …

Postani instruktor

31. 1. 2023.

Pozivamo sve zainteresirane klubove, pojedince i zainteresirane na još jedan ciklus edukacije. Upiši program osposobljavanja za Instruktora aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom. ✅Program je verificiran i odobren od strane ASOO💪💪. Uvjeti upisa su: – minimalno završena srednja škola – potvrda HKS-a o položenoj dozvoli za jahanje ili višoj …

Zimski jahači kamp za napredne jahače

31. 1. 2023.

Napredni si jahač? Znamo što najviše voliš❣️? Provesti ćemo dva dana u sedlu, zabavljati se, pričati o daljinskom jahanju i upoznati predivan dio Zagorja kroz 70 km staze. Broj prijava je ograničen na 6 jahača. Prijave na: Centar “Ritam s konjem”. Video održanog naprednog kampa:

Zimski jahači kamp za početne jahače

31. 1. 2023.

Nema bolje zabave za ljubitelje konja i prirode od cjelodnevnih druženja s konjima🐴🤗. Predstavljamo vam još jedan u nizu kampova za početne jahače. Garantiramo kvalitetno provedeno vrijeme za vaše klince i klinceze🤠🤠🏇🐴💪. Broj prijava je ograničen. Prijave na: Centar “Ritam s konjem”. Video održanog početnog kampa:

Treniraj i uči s nama za polaganje jahače dozvole

23. 1. 2018.

Treniraj i uči s nama za polaganje jahače dozvole. Bilo da znaš jahati i želiš usavršiti ili si tek na početku pomoći ćemo ti treninzima da savladaš sve zadatke i položiš jahaču dozvolu🐎😀❤️ Kontakt: Centar “Ritam s konjem”.

Konjičke staza broj 4 Centra “Ritam s konjem”. [Panorama Stubaka]

18. 1. 2018.

Težina staze: 3/5 Trajanje: 1 h do 1,5 h Duljina staze: 6,2 km Namjena staze: Jahačima srednjeg znanja. Opis staze: polazak od Centra prema Krušljevom selu makadamom. Asfaltnom cestom spuštanje do naselja Gornje Oroslavje. Nastavak do “brane” te uživanje u pejzažu i slapovima “brane”. Nastavak zemljanim putem do centra Stubičkih …

Konjička staza broj 3 Centra “Ritam s konjem”

18. 1. 2018.

Težina staze: 4/5 Trajanje: 2h do 2,5h Namjena staze: iskusnim jahačima željnim galopiranja. Opis staze: polazak iz Centra prema Krušljevom selu. Prolazak šljunčanim i livadskim stazama kroz Krušljevo selo u Mokrice. Prekrasnom galoperskom livadom prolazak kroz Mokrice, te drugom stranom naselja Mokrice povratak u Krušljevo selo i natrag do Centra.