PODRŽITE HUMANITARNU AKCIJU: 100 palačinki za terapijsko plivanje i jahanje

16. 6. 2016.

SmartSize

Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja u suradnji s Old Choco Houseom u subotu, 18. lipnja, organizira svoju prvu humanitarnu akciju pod sloganom 100 palačinki za terapijsko plivanje i jahanje u atriju Zabočke tržnice.

Na vanjskom štandu U atriju Zabočke tržnice peći će se i prodavati palačinke od 9 do 19 sati te je sav prikupljen novac namijenjen Udruzi fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja. Posjetitelje očekuje bogat animacijski i glazbeni program gdje će se predstaviti i svoju podršku dati DND Bedekovčina, Bedekovčanske mažoretkinje, Dječja folklorna skupina folklornog ansambla “Žuna Bedekovčina” vokalna skupina “Arete” pod vodstvom dirigenta Adama Pokosa-Pazmana, Tomislav Goluban, Mirela& Andy (100 & Acoustic).

Uz bogat glazbeni program posjetitelje očekuje animacija klauna, crtanje karikatura, tobola, vožnja kočijom, kreativne radionice te posjet zamjenice župana za društvene djelatnosti, Jasne Petek. Udruga fizioterapeuta i radnih terapeuta je udruženje fizioterapeuta i radnih terapeuta s područja Krapinsko-zagorske županije s ciljem promocije struke, djelovanja u struci i cijeloživotne edukacije koja je u šest godina svojeg djelovanja proširila svoje aktivnosti na mnogobrojna područja, od kojih su najistaknutije hipoterapija, halliwick koncept i senzomotoričke vježbe.

http://www.zagorje.com